Ngrohës uji


Krahaso

Ngrohës uji
K17CLI

54.99

  • Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal
  • Gjatesia e kabllit: 1 m
  • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 22 × 30 × 20 cm
  • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 23,5 × 29,5 × 22,2 cm
  • Pesha neto: 1,3 kg
  • Pesha bruto e pajisjes: 1,6 kg
  • Fuqia e instaluar: 200 w
  • Kodi i artikullit: 577531
  • Kodi EAN: 3838782012457
SKU: K17CLI Category: