,

Ngrohës uji K15RL

Gjendja:

Është shitur


Ngrohës uji
K15RL

49.99

Është shitur

  • Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal
  • Gjatesia e kabllit: 1 m
  • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 22,6 × 23,9 × 14,9 cm
  • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 20,7 × 22,7 × 17,8 cm
  • Pesha neto: 1,2 kg
  • Pesha bruto e pajisjes: 1,3 kg
  • Fuqia e instaluar: 200 w
  • Kodi i artikullit: 728258
  • Kodi EAN: 3838782029066
SKU: K15RL Categories: ,