Ngrohës uji


Krahaso

Ngrohës uji
K15DWE

49.99

  • Karkasë e xinguar dhe e lyer: Çelik inox
  • Ngjyra: Inox
  • Gjatesia e kabllit: 1 m
  • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 22,5 × 22,9 × 15,6 cm
  • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 22,8 × 26,2 × 21,7 cm
  • Pesha neto: 1,2 kg
  • Pesha bruto e pajisjes: 1,5 kg
  • Kodi i artikullit: 578438
  • Kodi EAN: 3838782013539
SKU: K15DWE Category: