Ngrohës uji


Krahaso

K17I
Ngrohës uji

26.99

  • Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal
  • Gjatesia e kabllit: 1 m
  • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 23 × 24,5 × 16 cm
  • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 21 × 23 × 17 cm
  • Pesha neto: 0,9 kg
  • Pesha bruto e pajisjes: 1,2 kg
  • Fuqia e instaluar: 200 w
  • Kodi i artikullit: 508750
  • Kodi EAN: 3838942061134

 

SKU: K17I Category: