, ,

Ngrohës uji K17WII

Gjendja:

i disponueshem


Ngrohës uji
K17WII

12.99

i disponueshem

  • Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal
  • Ngjyra: E bardhe
  • Gjatesia e kabllit: 1 m
  • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 21 × 21 × 16 cm
  • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 20,5 × 22,7 × 16,5 cm
  • Pesha neto: 0,7 kg
  • Pesha bruto e pajisjes: 1 kg
  • Fuqia e instaluar: 200 w
  • Kodi i artikullit: 497994
  • Kodi EAN: 3838942047466