SALE 33%
29.99€ 19.99€
, ,

Motor me telekomandë – YD898-MT193


Dardo toys
YD898-MJ1935

19.99 29.99

Motorr me katër rrota, posedon telekomandë për vozitje të shpejtë dhe manovrim efikas .

I përshtatshëm për terrene të ndryshme.

 

 Argëtim i pafund me lodra cilësore nga “Dardo Toys”
Dhuratë perfekte për fëmijë! 

SKU: YD898-MT193 Categories: , ,