SALE 28%
17.99€ 12.99€
, ,

Motor me telekomandë – YD898-MJ1917


Dardo toys
YD898-MJ1917

12.99 17.99

Motorr me tri rrota, posedon telekomandë për vozitje të shpejtë dhe manovrim efikas . Argëtim i pafund me lodra cilësore nga “Dardo Toys”
Dhuratë perfekte për fëmijë! 

SKU: YD898-MJ1917 Categories: , ,