Mini shporet


Krahaso

OM33HPX
Mini SHporet

129.99

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Çelik inox
Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 45 × 32,4 × 30 cm
Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 55,8 × 42,8 × 37,5 cm
Pesha neto: 10 kg
Pesha bruto e pajisjes: 12,2 kg
Fuqia e instaluar: 1.600 w
Kodi i artikullit: 662540
Kodi EAN: 3838782057816

SKU: OM33HPX Category: