-62%

Mini shporet OM33HPX

Gjendja:

Është shitur


Krahaso

Mini Shporet
OM33HPX

49.99 129.99

Është shitur

  • Karkasë e xinguar dhe e lyer: Çelik inox
  • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 45 × 32,4 × 30 cm
  • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 55,8 × 42,8 × 37,5 cm
  • Pesha neto: 10 kg
  • Pesha bruto e pajisjes: 12,2 kg
  • Fuqia e instaluar: 1600 w
  • Kodi i artikullit: 662540
  • Kodi EAN: 3838782057816

 

SKU: OM33HPX Category: