Mikser


Krahaso

M701B
Mikser

71.99

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal
Gjatesia e kabllit: 2 m
Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 31,5 × 27,7 × 28,7 cm
Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 33,9 × 27,7 × 28,7 cm
Pesha neto: 3,5 kg
Pesha bruto e pajisjes: 4,4 kg
Fuqia e instaluar: 250 w
Kodi i artikullit: 232659
Kodi EAN: 3838942469114

SKU: M701B Category: