,

Mikser M450B

Gjendja:

i disponueshem


M450B
Mikser

39.99

i disponueshem

  • Karkasë e xinguar dhe e lyer: Pllastik
  • Gjatesia e kabllit: 1 m
  • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 20,9 × 16,1 × 8,7 cm
  • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 20,9 × 16,1 × 8,7 cm
  • Pesha neto: 1 kg
  • Pesha bruto e pajisjes: 1,4 kg
  • Fuqia e instaluar: 400 w
  • Kodi i artikullit: 663551
  • Kodi EAN: 3838782058851