Mikser


Krahaso

MRP275EA
Mikser

30.99

  • Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal
  • Ngjyra: E bardhe
  • Gjatesia e kabllit: 1 m
  • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 13,5 × 7 × 18 cm
  • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 20,5 × 20,5 × 9,7 cm
  • Pesha neto: 1 kg
  • Pesha bruto e pajisjes: 1,3 kg
  • Fuqia e instaluar: 275 w
  • Kodi i artikullit: 143872
  • Kodi EAN: 3838942290251
SKU: MRP275EA Category: