Mikrovale MO20KARIM


Mikroval
MO20KARIM

139.99

Përshkrimi i produktit
Fuqia mikrovalë: 800W

Fuqia e grilës: 1000W

Kapaciteti: 20l

5 gradë pushteti

8 programe të para-programuara

Programet gatimi të para-gatuar

AUTO menu – Programet automatikisht të para-programuara e bëjnë më të lehtë përgatitjen e enëve specifike. Ju vetëm duhet të zgjidhni llojin e ushqimit dhe peshës, dhe furrë automatikisht do të rregullojë fuqinë dhe kohën e gatimit.

Shkrirja e funksionit sipas kohës ose peshës

Dyert e dyerve të furrës me reflektim të vetëm të temperaturës

Infra ngrohës

Kontroll me prekje

SmartControl menaxhimit të mençur

Grill vuaj

 

Dimensionet e produktit
Gjerësia 45,20 cm
Thellësia 36,40 cm
Lartësia 26.20 cm
Pesha 12,10 kg
Vëllimi 0.04 m3

 

SKU: MO20KARIM Category: