MIKROVALE BCM547ST


MIKROVALE
BCM547ST

795.99

 • Volumi i përdorshëm i furrës: 50 L
 • Komandim elektronik me prekje
 • Metodat e nxehjes:
 • Nxehësi i poshtëme dhe i sipërme
 • Nxehësi infra
 • Ventilatori
 • Nxehësi infra dhe ventilator
 • Rezistenca e poshtëme
 • Tavë xhami për pjekje
 • ndarje teli
 • Siguresë termoelektrike
 • SilverMatte
 • Fuqia e mikrovalëve: 1.000 W
 • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,5 × 45,5 × 54,6 cm
 • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 63,5 × 54,1 × 68 cm
 • Përmasat e montimit: 56 × 45 × 55 cm
 • Pesha neto: 35,8 kg
 • Pesha bruto e pajisjes: 40,1 kg
 • Fuqia e instaluar: 3.000 w
 • Kodi i artikullit: 559816
 • Kodi EAN: 3838942125492
 •  
SKU: BCM547ST Category: