Mbrojtëse për shtrat

Gjendja:

i disponueshem


29.99

i disponueshem

Shumica e dëmtimeve të foshnjës tonë ndodhin në mjedisin tuaj të shtëpisë, kështu që është e domosdoshme që të përshtatni shtëpinë tuaj me eksplorimin e paparashikueshëm të një fëmije dhe t’i jepni një lojë të lumtur.
 
TIPARET:
* mosha: 0+
* Dimension: 150 X 36 cm

SKU: A67495 Category: