SALE 25%
19.99€ 14.99€
,

Luhatëse A39250

Gjendja:

i disponueshem


Luhatëse
A39250

14.99 19.99

i disponueshem

Luhatëse prej druri me mbështetëse, për mbrojtje shtesë të fëmijës. Fëmija do të shijojë ajrin e pastër në mënyrë të sigurt dhe me mbrojtje të qëndrueshme. Lëkundja është bërë nga shirita druri cilësor.

Gurët janë të ndërlidhura nga një rrip sigurie. Kjo rrip lidhjet e mbështetëseve prej druri për të qëndruar në një pozicion miqësor për fëmijë. Shufrat e kryqëzimit nuk rrëshqasin, dhe në njërën anë struktura e lëkundjes prej druri është fleksibël.

Përfundoni me litar montimi të litarit. Ngarkesa maksimale e lëkundjes është 15 kg.

Madhësia: 30 x 30 x 24 cm. I përshtatshëm për fëmijët që ulen në mënyrë të pavarur (6m +).

TIPARET:
* dimensioni: 30 x 30 x 24 cm
* mosha: 6m +
* në peshë: 15 kg

SKU: A39250 Categories: ,