Luhatëse RELAX


Krahaso

69.99

 Ndenësja Relax është një kombinim perfekt i dizajnit të këndshëm dhe rehatisë

  • E përshtatshme për fëmijët prej lindjes deri në 9 kg
  • Tre nivele të intensitetit të vibrimit
  • Kohëmatës me 3 nivele (10, 20 dhe 30 minuta)
  • 8 melodi me kontroll të volumit
  • Mbështetëse e rregullueshme sipas nevojës
  • Rripa  sigurimi ne pesë pika
SKU: A60694 Category: