Lodër Shtëpi për kukulla


Krahaso

29.99

Shtëpia lodër ka vend për imagjinatë të pafund. Argëtimi bëhet edhe më I madh me figurat dhe lodrat që janë të përfshira në shtepi. Seti përbëhet nga mobilje dhe pajisje për: kuzhinë, dhomë ngrënie, banjo, dhomë të gjumit dhe dhomë për fëmijë. Kur shtypet zilja e dyerve, aktivizohen ndriçimi dhe efektet muzikore të shtëpisë.

Mosha: 3vjet e tutje

SKU: A56530 Category: