,

Lavatriçe dhe tharëse WD10514


Lavatriçe dhe tharëse
WD10514

649.99

 • Niveli i energjisë: A 
 • Kapaciteti: 10 kg 
 • MbushjaMbushja 1-7 kg 
 • Shpejtësia e rrotullimit (RPM): 1.400 rpm 
 • Kapaciteti: 10 kg 
 • MbushjaMbushja 1-7 kg 
 • Volumi i rrotorit: 68 l 
 • Këndi i hapjes  derës: 140 ° 
 • EkraniEkran LED 
 • Rregullim i temperaturës 
 • Sinjal zanor 
 • 16 programe 
 • Paralarja 
 • Rregullim i temperaturës 
 • Fillim i vonuar 
 • Pompa STOP 
 • Sinjal zanor 
 • Ngrohes elektrik 
 • Mbrojtje nga tejmbushja 
 • Mbrojtje nga fëmijët (CDP) 
 • Aliazh karboni 
 • SHpenzim mesatar për një familie me katër anëtarë: 14.000 L 
 • Niveli i zhurmave: 63 dB(A)re1pW 
 • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,5 × 84,5 × 66 cm 
 • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 68 × 89 × 71 cm 
 • Pesha neto: 74 kg 
 • Pesha bruto e pajisjes: 80 kg 
 • Fuqia e instaluar: 2.000 w 
 • Siguresë: 10 A 
 • Kodi i artikullit: 734401 
 • Kodi EAN: 383878232852 

 

SKU: WD10514 Categories: ,