Krevat për fëmijë

Gjendja:

i disponueshem


Krevat për fëmijë
A33799

49.99

i disponueshem

Një shtrat i lëvizshëm i lëvizshëm është zgjedhja më e thjeshtë dhe më logjike e një shtrati që mund të merrni me vete në një udhëtim dhe pushime, ose ta keni gjithmonë në makinën tuaj, në mënyrë që t’i siguroni fëmijës tuaj një shtrat të shpejtë dhe të thjeshtë dhe një gjumë cilësor kudo, në çdo kohë. Në anën e placentës, ka një motiv të një koala tërheqëse.

Lehtë për tu palosur,
Ju gjithashtu mund ta përdorni atë si një qëndrim,
Përfshirë çantën e rreshtimit dhe transportit
Ngjyra: gri
Dimensionet: 120 x 60 cm

SKU: A33799 Category: