Krevat transit Katror

Gjendja:

i disponueshem


59.99

i disponueshem

Krevati Katror ka motiv të këndshëm , është I sigurt për lojë paqësore dhe gjithashtu mund të përdoret edhe për fjetje. Forma katrore është lehtë e manovrueshme dhe zë pak hapësirë. Ka një çantë praktike që mund të mbildhet kur krevati nuk është në përdorim .

Mosha: 0+
Dimensionet: 93 x 93 x 78 cm

SKU: A65484 Category: