Krevat CLOSE & FREE A63343

Gjendja:

Është shitur


Shtrati Close & Free lejon pushim reciprok. Kjo forcon lidhjen midis fëmijës dhe prindit dhe nxit besimin dhe shoqërimin e foshnjës.

109.99

Është shitur

  • Montim i lehtë dhe i thjeshtë
  • Mbulesa mund të hiqet dhe të pastrohet
  • Sistem i lidhjes së sigurt dhe të lehtë me modele tjera të krevateve
  • Rregullimi i lartësise në 5 pozicione (35-52 cm), lartësia i pershtatet çdo krevati tjeter.

Dimensionet: 50 X 90 X 33 cm.

SKU: A63343 Category: