,

Karrocë SMART SPORT

Gjendja:

Është shitur


Karroca Smart Sport siguron një shetitje të qëndrueshme dhe manovrim të lehtë

  • Karroca Smart Sport është e përshtatshme për fëmijët nga 6 muaj e tutje
  • Korniza nga alumini siguron një shetitje të qëndrueshme dhe manovrim të lehtë
  • Karroca e palosur merr shumë pak hapësirë dhe mund të ruhet në çdo bagazh
  • Mbështetja mund të rregullohet në tri pozicione
  • Mbrojtje kundër diellit
  • Shporta e gjerë për shopping

Dimensionet: 77 x 46 x 107 cm
Dimensionet e karrocës së palosur: 107 x 26 cm
Pesha: 7.9 kg

Detajet teknike

Ngjyra

E kaltërt, Pembe

Dimensionet: 77 x 46 x 107 cm
Dimensionet e karrocës së palosur: 107 x 26 cm
Pesha: 7.9 kg