SALE 43%
34.99€ 19.99€
,

Karrocë pune

Gjendja:

i disponueshem


19.99 34.99

i disponueshem

Karroca kopshti është një nga veglat bazë të përdorura në kujdesin e bimëve zbukuruese dhe të kulturave bimore. Kjo jo vetëm lehtëson transportin, por shërben gjithashtu si një bartës i dobishëm për vegla, prerje, madje edhe si enë për rërë ose ujë.

Përmasat: gjatësi 53 cm, gjerësi 57.5 cm, lartësi 89 cm. Kapaciteti 55 litra

SKU: TT225885 Categories: ,