SALE 14%
139.99€ 119.99€
,

Karrocë për fëmijë – A7959634


Karrocë për fëmijë – A7959634

119.99 139.99

E përshtatshme për fëmijë nga lindja

E përshtatshme deri në një peshë prej 22 kg.

Mbeshtetësja mund të ulet në 5 pozicione.

Dorezat janë të mbuluara me materiale të buta dhe jo të rrëshqitshme për një kontroll të fortë

Këmba është e instaluar në disa pozicione

Ulësja ka një rrip sigurimi me pesë pika, i cili ofron siguri shtesë për fëmijën

Është gjithashtu e përshtatshme për t’u përdorur tek të porsalindurit

dimensionet e karrocës së palosur: 29 x 30 x 107 cm,

Pesha : 7.5 kg.

Categories: ,