Karrocë për fëmijë

Gjendja:

i disponueshem


Karrocë për fëmijë
A7959623

139.99

i disponueshem

Stroller Lite Way Complete përmban këto karakteristika:
• i përshtatshëm për fëmijët që nga lindja,
• mbështetësja e tapës e veshur me susta mund të ulet lehtë dhe lehtësisht në 5 pozicione të ndryshme me vetëm një dorë,
• dorezat janë të mbuluara me materiale të buta dhe jo të rrëshqitura për një kontroll të fortë,
• mbështetja e këmbës është e pozicionuar në disa pozicione,
• shporta e bollshme nën vend,
• ulësja ka një rrip sigurimi me pesë pika, i cili siguron siguri shtesë për fëmijën,
• i përshtatshëm për t’u përdorur tek të porsalindurit,
• me mbulesë shiu.
• dimensionet e karrocës së palosshme: 29 x 30 x 107 cm,
• karroca peshon 7.5 kg,
• i përshtatshëm për peshë deri në 22 kg.

SKU: A7959623 Category: