,

Karrocë SUN


Krahaso

Karroca nga FreeOn “SUN” është e vogel, kompakte dhe e lehtë për përdorim.

49.95

Clear

Karroca “SUN” është ideale nëse jeni në pushim ose keni hapësirën e kufizuar.

Detajet teknike: 
– E përshtatshme për fëmijët nga 6 muaj e tutje
– Sistemi i fiksimit me pesë pike
– Rrota mundësi fiksimi
– Kornizë nga alumini
– Dimensionet e karrocës së palosur:  78 x 46 x 101 cm.
– Përmasat: 111 x 25 cm.
– Pesha: 6 kg.

SKU: N/A Categories: ,
Ngjyra

E kaltërt, E kuqe, E verdhë

– Dimensionet e karrocës së palosur:  78 x 46 x 101 cm.
– Përmasat: 111 x 25 cm.
– Pesha: 6 kg.