SALE 20%
99.99€ 79.99€
,

Karrocë COOL 1 A67549

Gjendja:

i disponueshem


Karrocë e lehtë, praktike, rehatshme dhe moderne.

Karrocë nga FreeOn COOL 1

79.99 99.99

i disponueshem

Karroca COOL 1 është ideale për udhëtime ditore e cila ofron rehati maksimale për fëmiun.
– Mbulesë e zgjatur për të mbrojtur fëmijën nga rrezet e diellit,
– Lartësia me mundësi të përshtatjes
– Mbështetëse e rregullueshme sipas nevojës
– Kornizë nga alumini
– Shportë e madhe dhe e përshtatshme për shoping
– Mbështetëse e këmbëve
– E përshtatshme për fëmijët prej 6 muajsh e tutje ose deri në 15kg peshë

Detajet teknike: 
– Numri i rrotave: 4
– Frena
– Pesha  5,1 kg
– Dimensionet e karrocës së palosur: 75 x 50 x 37 cm.
– Dimensionet: 85 x 50 x 100 c

SKU: A67549 Categories: ,