,

Karrocë LUX II

Gjendja:

Është shitur


Karroca Lux II ka dizajn modern dhe është praktike gjatë përdorimit, njëkohësisht ofron rehati maksimal.

129.99

Është shitur

Karroca Lux II ka dizajn modern dhe është praktike gjatë përdorimit, njëkohësisht ofron rehati maksimal.

  • Zgjatje e kulmit për mbrojtje ndaj shiut dhe diellit
  • Kornizë nga alumini
  • Shportë për shoping
  • Mbështetëse për këmbë

Dimensionet: 90 x 56 x 104 cm
Dimensionet karrocës së palosur: 92 x 56 x 39 cm

SKU: A60199 Categories: ,

Dimensionet karrocës së palosur: 92 x 56 x 39 cm
Pesha: 6.6 kg