, ,

Karrocë TWIN

Gjendja:

i disponueshem


Karrocë për binjak

179.95

i disponueshem

  • Karroca Twin është e përshtatshme për fëmijët nga 6 muaj e tutje
  • Të përshtatshme për fëmijët nga 6 muaj e tutje
  • Sistemi fiksim në pesë pike
  • Mbështetësja mund të rregullohen në pesë (5) pozicione
  • Zgjatje e kulmit për mbrojtje ndaj shiut dhe diellit
  • Shportë për shoping
  • Kornizë nga alumini
  • Pesha e karrocës: 11 kg
SKU: A59205 Categories: , ,