,

Karrocë VIVERE TRIO


Krahaso

Karroca Vivere trio është e përshtatshëm për të gjitha nënat që janë active dhe që duan të jenë në lëvizje dhe të janë në kohë me modën. Karroca Vivere Trio dallohet për nga stabiliteti, përdorimi  i lehtë, cilësia dhe dizajni i përsosur i cili siguron rehati të fëmijëve.

379.99

Karroca Vivere trio është e përshtatshëm për të gjitha nënat që janë active dhe që duan të jenë në lëvizje dhe të janë në kohë me modën. Karroca Vivere Trio dallohet për nga stabiliteti, përdorimi  i lehtë, cilësia dhe dizajni i përsosur i cili siguron rehati të fëmijëve.

Seti i karrocës Vivere Trio përfshinë, karrocë, ndenjësen(maksikozen) dhe ulësen për bebe.

  • Rrotat të lëvizshme dhe me mundësi të frenimit
  • Mbështetësja mund të rregullohen në tri (3) pozicione të ndryshme
  • Mbështetëse e rregullueshme për këmbë
  • Sistemi fiksimi në pesë pikë
  • Dorëza e karrocës është e veshur me lekurë artificiale dhe mund të rregullohet lartësia sipas nevojës.
  • E përshtatshme për  bebet prej lindjes e tutje (moshën 0+)
  • Testuar sipas standardit EN1888: 2012

Dimensionet e karrocës së palosur: 49 x 35 x 79 cm
Dimensionet: 87 x 60 x 107 cm
Pesha e karrocës: 11.3 kg

SKU: A69895 Categories: ,

Dimensionet e karrocës së palosur: 49 x 35 x 79 cm
Dimensionet: 87 x 60 x 107 cm
Pesha e karrocës: 11.3 kg