,

Karrocë CITY I

Gjendja:

Është shitur


Karroca City është e përshtatshme për qytet dhe njëkohësisht ka dizajn unik dhe të përkryer.

129.99

Është shitur

Karroca City I është për nënat që duan një karrocë funksionale, të sigurt dhe të rehatshme për fëmijën.Karroca City është e përshtatshme për qytet dhe njëkohësisht ka dizajn unik dhe të përkryer.

  • Karroca City është e përshtatshme për fëmijët nga 6 muaj e tutje
  • Rrotat e përparme mund të kthehen dhe kanë mundësinë e fiksimit
  • Kornizë nga alumini
  • Shportë për shoping
  • Frena
  • Mbështetëse e rregullueshme sipas nevojës
  • Sistemi fiksimi në pesë pikë
  • Pesha e karrocës: 5.5 kg

Dimensionet e karrocës së palosur: 59 x 42 x 23 cm
Dimensionet: 80,5 x 42 x 103 cm

SKU: A67877 Categories: ,

Dimensionet e karrocës së palosur: 59 x 42 x 23 cm
Dimensionet: 80,5 x 42 x 103 cm