,

Karrocë SPRING 1

Gjendja:

Është shitur


Karroca “Spring”  është e përshtatshme për fëmijët nga lindja deri në 3 vjet.

169.95

Është shitur

  • Karrocë “Spring 2“  është e përshtatshme për fëmijët nga lindja deri në 3 vjet.
  • Kornizë nga alumini.
  • Rrota të kthyeshme për manovrim të lehtë dhe gjithashtu me fiksim.
  • Mbështetja është e rregullueshme dhe mund të ulet në pozicion të shtrirë

Detajet teknike: 
Dimensionet: 84 x 58.5 x 107 cm.
Dimensionet e karrocës së palosur: 76 x 46 x 37 cm.
Pesha: 7.5 kg.

SKU: A57959 Categories: ,

Detajet teknike:

Dimensionet: 84 x 58.5 x 107 cm.

Dimensionet e karrocës së palosur: 76 x 46 x 37 cm.

Pesha: 7.5 kg.