,

Karrocë SPRING 3

Gjendja:

i disponueshem


Karrocë “Spring 2“  është e përshtatshme për fëmijët nga lindja deri në 3 vjet.

169.99

i disponueshem

– Mbështetëse e rregullueshme sipas nevojës

– Kornizë nga alumini

– Shportë e madhe dhe e përshtatshme për shoping

– Pjesa lart mund të shpaloset dhe të shërben si dritare për fëmiun

– Përfshihet mbrojtëse nga shiu

 

Dimensionet: 84 x 58.5 x 107 cm.

Dimensionet e karrocës së palosur: 76 x 46 x 37 cm.

Pesha: 7.5 kg.

SKU: A39403 Categories: ,