,

Karrocë Spring 2

Gjendja:

i disponueshem


  • Karrocë “Spring 2“  është e përshtatshme për fëmijët nga lindja deri në 3 vjet.

169.95

i disponueshem

  • Karrocë “Spring 2“  është e përshtatshme për fëmijët nga lindja deri në 3 vjet.
  • Kornizë nga alumini.
  • Rrota të kthyeshme për manovrim të lehtë dhe gjithashtu me fiksim.
  • Mbështetja është e rregullueshme dhe mund të ulet në pozicion të shtrirë

Detajet teknike:
Dimensionet: 84 x 58.5 x 107 cm.
Dimensionet e karrocës së palosur: 76 x 46 x 37 cm.
Pesha: 7.5 kg.

SKU: A57942 Categories: ,

Detajet teknike:
Dimensionet: 84 x 58.5 x 107 cm.
Dimensionet e karrocës së palosur: 76 x 46 x 37 cm.
Pesha: 7.5 kg.