,

Grirëse S500BK

Gjendja:

Është shitur


S500BK
Grirëse

34.99

Është shitur

Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal
Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 21 × 18 × 18 cm
Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 24 × 21 × 19 cm
Pesha neto: 1,5 kg
Pesha bruto e pajisjes: 2 kg
Fuqia e instaluar: 500 w
Kodi i artikullit: 573796
Kodi EAN: 3838782005664

SKU: S500BK Categories: ,