,

Grirëse dhe shtrydhëse MG1600SJW

Gjendja:

Është shitur


Grirëse
MG1600SJW

89.99

Është shitur

  • Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal
  • Gjatesia e kabllit: 1 m
  • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 23 × 18 × 23 cm
  • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 34,2 × 29 × 21 cm
  • Pesha neto: 2,8 kg
  • Pesha bruto e pajisjes: 3,9 kg
  • Fuqia e instaluar: 350 w
  • Kodi i artikullit: 732101
  • Kodi EAN: 3838782158100
SKU: MG1600SJW Categories: ,