,

Grirëse B600BG

Gjendja:

i disponueshem


Grirëse
B600BG

62.99

i disponueshem

  • Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal
  • Gjatesia e kabllit: 1 m
  • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 18,5 × 41,5 × 17,2 cm
  • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 19,3 × 44 × 19,3 cm
  • Pesha neto: 3,1 kg
  • Pesha bruto e pajisjes: 4 kg
  • Fuqia e instaluar: 500 w
  • Kodi i artikullit: 472415
  • Kodi EAN: 3838942006913
SKU: B600BG Categories: ,