,

GRIRESE


Krahaso

B600W
Blender

47.99

  • Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal
  • Ngjyra: E bardhe
  • Gjatesia e kabllit: 1 m
  • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 18,5 × 41,5 × 17,2 cm
  • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 19,3 × 44 × 19,3 cm
  • Pesha neto: 2,2 kg
  • Pesha bruto e pajisjes: 2,8 kg
  • Fuqia e instaluar: 500 w
  • Kodi i artikullit: 472414
  • Kodi EAN: 3838942006906

 

SKU: B600W Categories: ,