,

Grirëse MG1500SJW

Gjendja:

Është shitur


MG1500SJW
Grirëse

64.99

Është shitur

  • Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal
  • Gjatesia e kabllit: 1 m
  • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 23 × 18 × 23 cm
  • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 31 × 28,8 × 20,5 cm
  • Pesha neto: 2,8 kg
  • Pesha bruto e pajisjes: 3,9 kg
  • Fuqia e instaluar: 350 w
  • Kodi i artikullit: 573857
  • Kodi EAN: 3838782005596

 

SKU: MG1500SJW Categories: , Tags: ,