, ,

Grirëse

Gjendja:

i disponueshem


12.99

i disponueshem

Grirëse sallatës me lidhje të mëdhenj, mbrojtje gishtash dhe 4 pjesë shtesë
dimensione: 27 x 24.5 x 20 cm

Grirëse 3 në 1
· Me sitë transportues dhe kapak
për larjen dhe tharjen
· Kanali i ujit në kapak
· Reaming attachment me krunde kurorë
dhe aeroplan i ashpër
· 4 futje të ndërrueshme për planer,
Rasp, lotari dhe julienne
· Mbrojtja e gishtit për prerje të sigurt
· Këmbë të gomëzuar për qëndrim jo-shqip
material:
· Plastike, çelik inox
Përmasat:
· (WxDxH) përafërsisht 27 x 24.5 x 20 cm

SKU: HA12230 Categories: , ,