Grirëse


Krahaso

Grirëse
SBR1000BE

119.99

  • Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal
  • Gjatesia e kabllit: 1 m
  • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 26,5 × 29 × 43 cm
  • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 54,5 × 28 × 41,5 cm
  • Pesha neto: 5,9 kg
  • Pesha bruto e pajisjes: 8,1 kg
  • Fuqia e instaluar: 960 w
  • Kodi i artikullit: 512145
  • Kodi EAN: 3838942065781
SKU: SBR1000BE Category: