,

Grirëse B800HC

Gjendja:

Është shitur


Grirëse
B800HC

86.99

Është shitur

  • Karkasë e xinguar dhe e lyer: Çelik inox
  • Ngjyra: Inox
  • Gjatesia e kabllit: 1 m
  • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 16,7 × 40,6 × 16,7 cm
  • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 38 × 21,5 × 31,2 cm
  • Pesha neto: 4,4 kg
  • Pesha bruto e pajisjes: 6,2 kg
  • Fuqia e instaluar: 800 w
  • Kodi i artikullit: 568392
  • Kodi EAN: 3838942162954
SKU: B800HC Categories: ,