,

Furrë montuese BC615E

Gjendja:

i disponueshem


Furrë montuese
BC615E19XK


Niveli i energjisë: A
Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm

259.99

i disponueshem

 • Niveli i energjisë: A
 • Dera: Derë xhami
 • Volumi i përdorshëm i furrës: 65 L
 • Sipërfaqja më e madhe e përdorshme e pjekjes
 • Furrë me shumë sisteme – 65 l
 • Metodat e nxehjes:
 • Nxehësi i poshtëme dhe i sipërme
 • Konvencionale me ventilator
 • Nxehësi infra
 • Nxehësi infra dhe ventilator
 • Rezistenca e sipërme dhe ventilatori
 • Rezistencë e vogël infra
 • Pastrim me funksionin AcquaClean
 • Funksioni StayWarm
 • Ndriçimi i brendshëm
 • ndarje teli
 • Filtër katalitik i ventilatorit
 • Filtër katalitik i ventilatorit
 • SilverMatte
 • Siguresë termoelektrike
 • Derë kompakte me dopio xham e furrës
 • Konsumi i energjisë: 0,86 kWh (Me ventilim), 0,92 kWh (Tradicionale)
 • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
 • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 63,5 × 69,1 × 68 cm
 • Dimensionet per montim (GjerxLartxThell): 56-56,8 × 60-60 × 55 cm
 • Pesha neto: 28,2 kg
 • Pesha bruto e pajisjes: 32,5 kg
 • Fuqia e instaluar: 9.800 w
 • Kodi i artikullit: 476297
 • Kodi EAN: 3838942019531

 

SKU: BC615E Categories: ,