Furre dhe Pllakë montuese


Furrë dhe Pllakë Montuese
BO615E20XG + CT41SC

449.98

FURRA

 • Essential Line
 • Niveli i energjisë: A
 • Volumi i përdorshëm i furrës: 65 L
 • Furrë me shumë sisteme – 65 l Sipërfaqja më e madhe e përdorshme e pjekjes
 • PerfectGrill
 • Komandim mekanik i furrës
 • Metodat e nxehjes:
 • Nxehësi i poshtëme dhe i sipërme
 • Konvencionale me ventilator
 • Nxehësi infra
 • Nxehësi infra dhe ventilator
 • Rezistenca e sipërme dhe ventilatori
 • Rezistencë e vogël infra
 • Pastrim me funksionin AcquaClean
 • Funksioni StayWarm
 • Ndriçimi i brendshëm
 • ndarje teli
 • Siguresë termoelektrike
 • Derë kompakte me dopio xham e furrës
 • SilverMatte
 • Konsumi i energjisë: 0,86 kWh (Me ventilim), 0,92 kWh (Tradicionale)
 • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
 • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 63,5 × 69,1 × 68 cm
 • Dimensionet per montim (GjerxLartxThell): 56-56,8 × 58,3-60 × 55 cm
 • Pesha neto: 30,3 kg
 • Pesha bruto e pajisjes: 34,6 kg
 • Fuqia e instaluar: 2.700 w
 • Kodi i artikullit: 473832
 • Kodi EAN: 3838942013638

PLLAKA

 • E zezë
 • Buzë të limuara të pianurës
 • Me prekje
 • Ulje automatike e temperaturës mbas mbërritjes së pikës së vlimit
 • Funksioni i kontrollit të kohës (Timer)
 • Funksioni StopGo
 • StayWarm mbajtje e temperatures
 • 4 zona gatimi HiLight
  Majtas përpara: Ø 21 cm, 2.3 kW,
  Djathtas përpara: Ø 14.5 cm, 1.2 kW,
  Majtas mbrapa: Ø 14.5 cm, 1.2 kW,
  Djathatas mbrapa: Ø 18 cm, 1.8 kW
 • Treguesi i nxehtësisë së mbetur
 • Mrojtje nga fëmijët
 • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 59,5 × 5,4 × 52 cm
 • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 71,5 × 14,5 × 64 cm
 • Përmasat e montimit: 56 × 7 × 49 cm
 • Pesha neto: 7,7 kg
 • Pesha bruto e pajisjes: 8,2 kg
 • Fuqia e instaluar: 500 w
 • Kodi i artikullit: 802173
 • Kodi EAN: 3838782346118

 

 

 

 

 

SKU: BO615E20XG + CT41SC Category: Tags: , , , ,