, ,

Fshesë elektrike VC2322GPLBK

Gjendja:

i disponueshem


VC2322GPLBK
Fshesë

134.99

i disponueshem

G FORCE PLUS
Fuqia e motorit: 2.300 W
Qese filtër
Per pastrim te thate
Numri i aksesorëve: 3
Qarkullimi i ajrit: 42 L/s
Kapaciteti i thesit: 3 L
Tipi i tubit: Teleskopik
Gjatësia e tubit: 90 cm
Materiali i gypit: Gyp alumini
Filtrim Hepa
Kontroll i vendndodhjes: Kontrolli
Komandimi me buton
Nisje e butë
Tregues i mbushjes me nbeturina

Aksesorë: 3
Kabllo i perkulshëm
Gjatësia maksimale (Kabllo, fshesa dhe tubi): 12 m
Vertikal ose horizontal
Hallkë për vendosjen e tubit
Numri i rotave: 3
Rrota te gomes
Disenjua/ngjyra: E zezë
Fuqia e motorit: 2.300 W
Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 43,3 ×
27,7 × 31 cm
Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 57,5 × 32,5 × 34 cm
Pesha neto: 8,2 kg
Pesha bruto e pajisjes: 9,2 kg
Fuqia e instaluar: 2.000 w
Kodi i artikullit: 685956
Kodi EAN: 3838782089763

 

 

SKU: VC2322GPLBK Categories: , , Tag: