,

Fshesë elektrike VC1411CMBU

Gjendja:

i disponueshem


Fshesë elektrike
VC1411CMBU

59.99

i disponueshem

 • COMPACT MIDI
 • Fuqia e motorit: 1400 W
 • Fuqia terheqjes: 275 W
 • Qese filtër
 • Per pastrim te thate
 • Numri i aksesorëve: 1
 • Fshesa univerzale
 • Qarkullimi i ajrit: 32 L/s
 • Kapaciteti i thesit: 2 L
 • Tipi i tubit: I montuëshëm
 • Gjatësia e tubit: 80 cm
 • Materiali i gypit: Platsik
 • Tregues i mbushjes me nbeturina
 • Aksesorë: 1
 • Kabllo i perkulshëm
 • Gjatësia maksimale (Kabllo, fshesa dhe tubi): 7 m
 • Vertikal ose horizontal
 • Hallkë për vendosjen e tubit
 • Numri i rotave: 3
 • Rrota te gomes
 • Disenjua/ngjyra: Kalter
 • Gjatesia e kabllit: 5 m
 • Fuqia e motorit: 1400 W
 • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 38 × 20,5 × 27,5 cm
 • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 44 × 28 × 32 cm
 • Pesha neto: 4,8 kg
 • Pesha bruto e pajisjes: 5,8 kg
 • Fuqia e instaluar: 1200 w
 • Kodi i artikullit: 678631
 • Kodi EAN: 3838782071942

 

SKU: VC1411CMBU Categories: ,