Fshesë elektrike e dorës


Krahaso

Fshesë elektrike
MVC72FW

29.99

 • FREE GO
 • Fuqia e motorit: 55 W
 • Kuti
 • Per pastrim te that dhe te lagesht
 • Perdorim pa tela
 • Numri i aksesorëve: 2
 • Qarkullimi i ajrit: 5 L/s
 • Kapaciteti i enes se pluhurit: 0,4 L
 • Lampe kontrolluese baterise
 • Kontroll i vendndodhjes: Kontrolli
 • Aksesorë: 2
 • Disenjua/ngjyra: E bardhë
 • Fuqia fillestare: 7,2 V
 • Fuqia e motorit: 55 W
 • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 40,5 × 11,5 × 12 cm
 • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 44 × 15 × 12 cm
 • Pesha neto: 0,7 kg
 • Pesha bruto e pajisjes: 1,3 kg
 • Fuqia e instaluar: 55 w
 • Kodi i artikullit: 623850
 • Kodi EAN: 3838782040542

 

SKU: MVC72FW Category: