SALE 29%
69.99€ 49.99€
,

Fshesë elektrike VC1621PSWS

Gjendja:

Është shitur


VC1621PSWS
Fshesë elektrike

49.99 69.99

Është shitur

 • POWER SLIDE
 • Fuqia e motorit: 1600 W
 • Fuqia terheqjes: 330 W
 • Qese filtër
 • Per pastrim te thate
 • Numri i aksesorëve: 1
 • Fshesa univerzale
 • Qarkullimi i ajrit: 35 L/s
 • Kapaciteti i thesit: 3 L
 • Tipi i tubit: I montuëshëm
 • Gjatësia e tubit: 90 cm
 • Materiali i gypit: Metal
 • Kontroll i vendndodhjes: Kontrolli
 • Rregullim i fuqise me buton rreshqites
 • Nisje e butë
 • Tregues i mbushjes me nbeturina
 • Thes te letres: 1
 • Aksesorë: 1
 • Kabllo i perkulshëm
 • Gjatësia maksimale (Kabllo, fshesa dhe tubi): 14 m
 • Vertikal ose horizontal
 • Hallkë për vendosjen e tubit
 • Numri i rotave: 3
 • Rrota te gomes
 • Disenjua/ngjyra: E bardhë
 • Gjatesia e kabllit: 5 m
 • Fuqia e motorit: 600 W
 • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 44 × 30,5 × 24,5 cm
 • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 50 × 36,5 × 29 cm
 • Pesha neto: 6,4 kg
 • Pesha bruto e pajisjes: 7,4 kg
 • Fuqia e instaluar: 1400 w
 • Kodi i artikullit: 678682
 • Kodi EAN: 3838782072116
 
 •  
SKU: VC1621PSWS Categories: ,