-18%
,

Fshesë elektrike


Krahaso

VC2421ECW
Fshesë elektrike

89.99 109.99

 • EVO CONTROL
 • Fuqia e motorit: 400 W
 • Qese filtër
 • Per pastrim te thate
 • Numri i aksesorëve: 3
 • Fshesa univerzale
 • Qarkullimi i ajrit: 43 L/s
 • Kapaciteti i thesit: 3 L
 • Tipi i tubit: Teleskopik
 • Gjatësia e tubit: 90 cm
 • Materiali i gypit: Gyp alumini
 • Filtrim Hepa
 • Kontroll i vendndodhjes: Kontrolli
 • Komandimi me buton
 • Nisje e butë
 • Tregues i mbushjes me nbeturina
 • Thes te letres: 2
 • Qese-filter tekstili: 1
 • Aksesorë: 3
 • Kabllo i perkulshëm
 • Gjatësia maksimale (Kabllo, fshesa dhe tubi): 19 m
 • Vertikal ose horizontal
 • Hallkë për vendosjen e tubit
 • Numri i rotave: 4
 • Rrota te gomes
 • Disenjua/ngjyra: E bardhë
 • Gjatesia e kabllit: 7 m
 • Fuqia e motorit: 400 W
 • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 46 × 24 × 30 cm
 • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 55,5 × 31 × 33,5 cm
 • Pesha neto: 5,4 kg
 • Pesha bruto e pajisjes: 8,5 kg
 • Fuqia e instaluar: 200 w
 • Kodi i artikullit: 594905
 • Kodi EAN: 3838782024412
 

 

SKU: VC2421ECW Categories: ,